PLAS CHAMOIS


BUDAYA PLAS CHAMOIS
[maskumambang]

urusan teh hese lamun jalma leutik
beda jeung nu beunghar
nu leutik sering pabeulit
nu beunghar mah pasti lancar

sering pisan dina ngalayanan publik
bedana teh jomplang
ibarat bumi jeung langit
beuki lila beuki anggang

eukeur mahabu budaya plas chamois
elap mobil tea
jegjreg kereng lamun garing
leuleus lamun dibaseuhan

hayang lancar sagalana sarwa duit
cawis palelesang
jaksa hakim tur pulisi
imigrasi pajeg upas

beuki dieu jalma beuki teu areling
mococo ka dunya
aherat mah teu ditolih
nu penting ayeuna senang

—–
skmi -12012011
January 12, 2011 at 1:50pm

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s