TITIRON


BARANG TITIRON
[balakbak]

I
hayang ngabogaan erloji nu mahal, jam rolex
kabeneran aya jalma datang peuting, mopoek
butuh duit dua juta opat ratus, teu gede

neundeun tandon erlojina warna emas, rek gade
da karunya jeung hayang nulungan tuda, dibere
meureun gaya make barang anu mahal, ah legeg

lila-lila lila warna emasna teh ledeh, jeung belel
kitu deui jarumna teh jadi ngaco, bet ngampleh
kuring anu kabelejog hayang seuri, serengeh

II
nempo batur nongton tipi bet dicanggeum, na ‘hape’
merekna teh alus pisan jeung kasohor, tur hade
‘blek beri’ teh di batam mah cenah murah, da ‘be-em’

bet kabita hayang mesen eta barang, nu heded
hargana teh genep ratus rebu perak, ah cetek
mesen dua dibayarna teh via bank, ditransfer

enya alus tipe onix fitur lengkep, wah keren
sabulan mah dikeukeuweuk henteu lesot, da aneh
lila-lila naha garah batrena teh gancang beak, pet paeh


skmi – 06012011
Thursday, January 6, 2011 at 12:44a

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s