PANGANTEN


PANGANTEN LEUNGIT
[balakbak]

nembe pisan tacan lami waktosna teh, cikeneh
gesat gesut rurusuhan semu geumpeur, teu rineh
tara tara ti sasari rada beda, bet aneh

peutingna mah gulang guling jeung norelak, teu sare
janari teh ‘hape’na narima pesen, es em es
basa manehna ditalek teh ngajeten, teu waleh

kamarina datang jalma make tiung, awewe
ngakuna teh sobat heubeul keur sakola, es em pe
urang subang nu geus lila teu papanggih, nyi emeh

ieu geuning aya surat dina eja, ngagoler
dinten ieu abdi mios rada lami, tong kaget
aya jalmi anu bade ngajak damel, te ka we

naha kitu pan ondangan tuh daratang, geus rame
pa naib ge milu bingung na kamana, si eneng
undur heula kawinan teh mun kieu mah, di-‘suspend’


skmi – 09122010 – 03011432

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s