CALEG


WAKIL RA’YAT DI NAGRI BATUR
[balakbak]

basa aya jalma hayang jadi caleg, depeer
kahayangna meunang lauk anu badag, gurame
ngeupan ra’yat ngan saukur lauk leutik, mujaer

sanggeus jadi meunang amplop eusi duit, pamere
lamun keur sidang sok kasorot nundutan,sarare
alesan mah sabab cape tadi peuting, digawe

libur sidang osok balik ka lemburna, da reses
aya jalma anu nraktir mere duit, jeung tiket
sare disadiakeun tempat nu hade, nya hotel

waktu sidang jarang asup rea ngeles, sok absen
lamun asup ge gawena teh ngan cicing, ngahenen
mangsa ngomong ucapana kalah ngawur, teu baleg


skmi- 30112010

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s