Rumah Tangga


Jauh ka Anak Pamajikan
(maskumambang)

tuh si papah petana sok beger deui
mun angkat-angkatan
padahal ari si mamih
kalebet istri satia

alesan mah cukleuk leuweung cukleuk lamping
rek asruk asrukan
sesah tuangeun jeung cai
tapi mamih ulah melang

anamung naha nya poto bet diringkid
sareng dipilihan
poto istri nu lalenggik
nu henteu ngaranggo kaway

sihapunten ieu mah heureuy ti abdi
ulah rengat manah
abdi dipihak si mamih
kitu ge sanes daria

Sayati 2010

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s